Кућа Добрих Вести

Login

Дани Стенке донели добро расположење и забаву у Београд

Оцените овај чланак
(5 гласова)

stenkaaaaaБЕОГРАД - На марини Стенка одржани су по 51. пут чувени Дани Стенке.

 

Велики број такмичара из разних делова Србије био је расположен да у прелепом пролећном дану покаже сво своје умеће у припремању рибље чорбе на одржаном такмичењу, а гулаш се ван такмичења припремао за све учеснике и госте.


Прво место у припремању рибље чорбе је ове године заузео Мицић Љубомир, члан Стенке.


Друго место, припало је Аљоши и Адему Хајрлаковићу из Београда, члану Стенке.


Треће место је, како је навео Живорад Јовановић, главни организатор традиционалне Стенкине манифестације, заузео тим Љојкићевог Дунавца који је био гост такмичења.


Цела ова интересентна манифестација пропраћена је и живом музиком као и уобичајеним добрим расположењем, а Јовановић, који је и стручни сарадник Управног одбора Стенке, истакао је да су у плану и разни нови потези ради унапређења манифестације у будућности.


Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 01 јун 2015 21:16
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија