Кућа Добрих Вести

Login

Признање из Кине: Србија најбоља прекоморска европска дестинација

Оцените овај чланак
(2 гласова)

novisadddddБЕОГРАД - На годишњој свечаној церемонији доделе награда у организацији Венхуи дејли (WenHui Daily), једне од најпознатијих и најчитајнијих новинских кућа у Кини, Србија је награђена признањем за најбољу прекоморску туристичку дестинацију у конкуренцији европских земаља.


Након студиозног истраживања и упознавања са номинованим туристичким дестинацијама, победнике у свакој од категорија бирао је стручни жири састављен од експерата и истакнутих професионалаца из области туризма, као и угледних представника кинеских медија. Годишње награде Венхуи дејлија додељују се са циљем одавања признања и охрабривања туристичких дестинација и компанија за наставак пружања изузетних искустава и високо квалитетних услуга кинеским туристима.


Видео снимак доделе награда доступан је на овом линку.

Венхуи дејли, основан 1938., сматра се једном од најугледнијих и најутицајнијих новинских кућа у Кини, са дневним тиражом од 400.000 примерака.


Србија и Београд у понуди Thomas Cook-a у Индији


После студијске посете агенције Thomas Cook нашој земљи у октобру прошле године, направљени су туристички аранжмани са тродневним посетама Београду у сезони 2016, саопштено је из Амбасаде Републике Србије у Њу Делхију на чију иницијативу је у сарадњи са авио компанијом Етихад Аирлинес реализована ова посета.


У саопштењу се наводи да су чланови делегације обе компаније, Thomas Cook и Етихад, били веома задовољни посетом и туристичком понудом наше земље, као и да сматрају да постоји велики потенцијал за сарадњу.

 

Thomas Cook је највећи туроператер у Индији који покрива више од 50% тржишта. Индија има 1,25 милијарди становника и бележи једну од највећих стопа раста броја “outbound“ путника на глобалном новоу, због чега се светске туристичке дестинације труде да привуку туристе из ове земље.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 16 јануар 2016 14:55
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија