A+ A A-

Повољна туристичка понуда у бањама Србије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

banj3434БЕОГРАД -  За све оне који су пожелели да бораве и релаксирају се у бањама Србије, бање „Јунаковић“ и „Кањижа“ припремиле су повољне туристичке понуде.

 

Бања Јунаковић је осмислила посебан програм под називом „Проведите зиму у Бањи Јунаковић“ са повољностима за боравак од 30 и више дана, преноси портал Istnews.

 

Сачињена је специјална понуда за пензионере, у току је и попуст од 10 одсто за све који авансно уплате свој аранжман у целости 10 дана пре доласка. Попуст се односи на појединачне директне резервације и траје до 1. маја 2017. године.

 

По речима менаџмента Бање Јунаковић, „Наши велнес викенд програми обилују разноврсном услугом, а појединцима и организованим групама нудимо и програм који обухвата потпуно осмишљен и испуњен боравак од једног, два или три дана. У њега спадају коришћење затвореног базена, сауне, подводне и ручне масаже (релакс, антицелулит, мед и чоколада, рефлексомасажа стопала, сцруб марине спа третман, холистичка и ајурведска масажа, арга терапија и лимфна дренажа), третман тела алгама, „гипсане бермуде“, марокански велнес програм, као и употреба осмостазне куглане „Бања Јунаковић“.

 

„Бања Кањижа“, након оригиналног дочека Нове 2017. године на базену са термалном водом, уз шампањац и шведски сто, својим гостима нуди занимљиве програме у којима су доминантни коришћењу блата у терапијске сврхе, са позитивним дејством на опште стање организма, сузбијање стреса и опуштање, као и савремени велнес садржаји. По речима менаџмента „Бање Кањижа“, „Поседујемо лековито блато и термоминералне воде температуре од 51 до 72°Ц те гостима пружамо релаксацију помоћу природних ресурса који обједињују регенерацију, освежење, рекреацију, превенцију и негу лепоте уз стручни надзор”.

 

Понуда “Бање Кањижа”, носиоца туризма дестинације, уобличена је у програме „Мој викенд“, „Ултра ласт минуте“, „Шопинг и Спа викенд“, „Програм за 10 дана: Остеопороза“, „Програм за пензионере уз могућност плаћања на рате“, као и више „Викенд програма“ са смештајем на бази пансиона или полупансиона. За госте „Бање Кањижа“ постоји и могућност организованог разгледања града уз локалног водича, као и одлазак на излете до Етно-куће у Малим Пијацама, Личке куће у Велебиту (са дегустацијом ракије), на Мајкин салаш, до Винског двора у Хајдукову (са дегустацијом вина), на салаш “Краљице воћа”, до Палићког и Лудошког језера, Ергеле Зобнатица и других дестинација.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 27 децембар 2016 17:32
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани