Кућа Добрих Вести

Login

Спот „Дунав, 588 утисака“ најбољи на фестивалу филмова о природи

Оцените овај чланак
(1 Глас)

greenmovy43444БЕОГРАД - Завод за заштиту природе Србије и „Nišville”, реализовали су нову фестивалску целину – Фестивал спотова о природи „Green movie”, који је одржан током трајања фестивала од 10. до 13. августа 2017. године на „Nišville Movie (Street) Stage 77“ у Нишкој тврђави.

 

За такмичарску категорију спотове су послали управљачи заштићених подручја, Светска унија за заштиту природе (IUCN), туристичке организације и самостални аутори сниматељи природе, објавила је Туристичка организација Србије.


Спот Туристичке организације Србије – „Дунав, 588 утисака“ у трајању од 5 минута, по оцени жирија у саставу Михајло Здравковић, градски већник Ниша за животну средину, Предраг Ћирић – Ћира, представник „Nišville-а“ и Драган Жика Стојановић, новинар и уредник ТВ Зона, проглашен је за најбољи у конкуренцији од 21-ог промотивног филма о природи, приказаних на Првом фестивалу спотова о природи „Green movie“.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 17 август 2017 11:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија