Кућа Добрих Вести

Login

Добротворна акција “Помози старијима” на Звездари

Оцените овај чланак
(2 гласова)

pomoziakomoyesdfdfdfУдружење грађана Миријево у сарадњи са фирмом “Кухиња на точковима” по проглашењу ванредног стања организује добротворну акцију “Помози старијима”. Из Удружења моле све комшије из Миријева као и осталих насеља општине Звездара да се прикључе овој акцији.

 

„Молимо Вас да сви заједно приступимо великој добротворној акцији за све наше комшије и пријатеље који су стари, немоћни и болесни, социјално или на било који други начин угрожени, као и за оне којима је тешко а који због свог достојанства или неког друго разлога нису у могућности да се било коме обрате за неопходну помоћ.

 

Овим путем позивамо све људе добре воље са наше општине Звездаре који у свом окружењу, у својој улици, свом комшилуку или на свом спрату, у кући поред… Знају или имају комшију или пријатеља који су на било који начин здравствено или социјално угрожени, да нам се поводом новонастале ситуације око вируса корона и препоруке ограниченог кретања обрате, како би смо се организовали да им заједно помогнемо и да им доставимо неопходу помоћ у виду доставе хране и лекова као и других ствари које су им неопходне.

 

У сарадњи са фирмом “Кухиња на точковима” која има производњу и доставу хране са свим неопходним сертификатима за рад у овој области, Удружење грађана Миријево је направило сарадњу на добротворној основи у циљу помоћи нашим старим комшијама којима је помоћ у овом тренутку неопходна.

 

Молимо све који познају или имају у својој непосредној близини неког из горе наведене групе људи да му је неопходна помоћ, да нас контактира путем телефона и да нам пруже основне и неопходне податке о лицима којима је помоћ потребна.

 

Позивом на овај број телефона 063 178 05 65 свако коме је помоћ у виду доставе намирница неопходна може нас контактирати од понедељка 16. Марта. Позив можете упутити сваким даном од 9 до 17 часова.

 

Позивом на број телефона требало би да нам доставите списак основних намирница које су Вам потребне као и Ваше податке а чланови и волонтери нашег удружења ће Вам доставити све наведено што сте поручили уз фискални рачун. Рефундирање можете извршити при преузимању намерница“.

 

Комшије којима је помоћ неопходна

 

Сва старија лица која због здравствених проблема или новонастале ситуације око Корона вируса нису у могућности да се крећу могу нас контактирати.

 

Бесплатни оброци за најугроженије

 

Позивом на број телефона 064 007 16 15 све наше комшије које су социјално и материјално угрожене, добиће бесплатне оброке од нашег удружењаза све време трајања ванредног стања и новонастале ситуације око Корона вируса. Позив можете упутити сваким даном од 09х до 17 часова.

 

Позив за све добре људе да нам се придруже

 

Молимо све људе добре воље који имају могућности и времена да нам се придруже у овој акцији и да сви заједно, свако у свом крају, свако за свог угроженог пријатеља, свако за свог старог комшију, пружи помоћ и буде подршка у овој тешкој ситуацији у којој се налази наш народ, наша Србија.

 

Извор: Новости/Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено понедељак, 16 март 2020 19:56

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија