Кућа Добрих Вести

Login

Ник Вујичић овог месеца поново у Србији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

nikssssБЕОГРАД - Чувени мотивациони говорник Ник Вујичић овог месеца поноводолази у Србију како би одржао низ предавања у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу.

 

Предавања познатог говорника српског порекла биће хуманитарног карактера и сав новац од продатих карата намењен је деци и особама са инвалидитетом.

 

Током првог дана гостовања, у недељу 17. априла, Ник Вујичић ће одржати промоцију и потписивање своје књиге о вршњачком насиљу „Останите јаки“, у издању „Вулкана“. Тим поводом ће бити одржана конференција за медије у тржном центру „Ушће“ у Београду. У понедељак, 18. априла, предвиђено јепредавање за 5.000 студената Универзитета у Новом Садуу новосадској хали „Спенс“, а затим и обраћање Крагујевчанима у хали „Језеро“.

 

Уз подршку Министарства Омладине и спорта, Министарства за социјална питања, Министарства просвете, Града Београда и амбасаде Аустралије, последњег дана гостовања, у уторак, 19. априла,Ник Вујичић ће одржати предавање затвореног типа о вршњачком насиљу у београдском центру „Сава“. Пренос предавања биће уживоемитован на телевизији, као и у школама широм Србије. Истог дана ће у Нишу у хали „Чаир“ говорити пред више од 5.000 људи.

 

Током посете Београду, Ник Вујићић ће се сусрести и са премијером Србије Александром Вучићем.

 

Следе Скопље и Подгорица

 

Главни организатор посете Ника Вујичића Србији је непрофитна организација ЕУС, а важност одржавања ових предавања препознале су институције у градовима Србије и бесплатно уступиле употребу сала и стадиона и дале велику подршку организацији овог догађаја. Након посете Србији, Ник ће говорити и у Скопљу и Подгорици.

 

Ник Вујичић је први пут био у Србији 2012. године, када јеод његових наступа прикупљено око 40.000 евра које је донирао државним и НВО организацијама које раде са децом и особама са инвалидитетом. Држао је говоре у 43 земље и разговарао са више од 4.500.000 људи, а гледаност његових предавања на интернету мери се десетинама милиона посета из целог света. Данас је изузетно тражени мотивациони говорник и на светским конференцијама попут економског форума у Давосу, где је говорио 2011. године.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 02 април 2016 13:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија