Кућа Добрих Вести

Login

Музика анђела – хуманитарни концерт у Нишу

Оцените овај чланак
(3 гласова)

maliandjeliiiiiБЕОГРАД - Хуманитарни концерт „Музика анђела“ одржаће се 9. априла у Дому војске у Нишу са почетком у 19 часова.


Музика Анђела је оркестар деце младих музичких талената Србије, под покровитељством Прве Даме Србије, из скоро свих нижих и средњих музичких школа у нашој земљи.


У свом сталном саставу Музика Анђела има 108 деце старости од 7 до 18 година. Деца која свирају у Музици Анђела су деца која на скоро свим такмичењима у земљи и иностранству освајају искључиво од прве до треће награде.


Сви концерти Музике Анђела су хуманитарног карактера, а концертом у Нишу жели се помоћи деци оболелој од малигних болести.


Позвани су сви људи добре воље да помогну у изградњи новог хемато-онколошког одељења у Нишу. Почетак изградње нове дечије клинике планиран је за мај месец ове године.


Хуманитарни концерт Музика Анђела трајаће 90 минута. Свираће се позната дела класичне и популарне филмске музике. Моћи ћете да чујете око 70 деце која ће изводити популарна дела Моцарта, Хајдна, Бетовена, Баха, видећете и мале Тамбураше са Дунава, најмлађу а већ увелико познату пијанискињу Искру Миленковић, изванредан сценски и музички наступ деце из музичке школе из Крагујевца, као и велики гудачки оркестар музичке школе у Нишу, и многе друге младе извођаче.

 

Имаћете прилику да чујете и познату песму Марина, коју ће на италијанском језику, уз пратњу хора, отпевати најмлађи члан Музике анђела, који има само 5,5 година и једини је дечак у хору.

 

milicaaaa

 

Улазнице за концерт већ се могу купити на благајни Дома Војске у Нишу. Цена улазница је 500 динара.

 

На самом концерту биће постављена затворена донаторска кутија тако да уколико неко буде желео да донира нешто преко цене улазница може то и тако урадити. Приход од продатих улазница донира се НУРДОР-у за изградњу новог хемато-онколошког одељења у Нишу.


„Концерт у Нишу помогли су Копнена Војска РС обезбедивши салу у Дому Војске у Нишу, Кавим Јединство из Врања, многобројни професори и директори музичких школа и овом приликом им се захваљујемо“, изјавила је Виолета Бурић, организаторка хуманитарног концерта Музика Анђела.


Све о досадашњим концертима можете погледати на њиховом званичном сајту.

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 07 април 2016 12:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија