Кућа Добрих Вести

Login

Анђели у Београду

Оцените овај чланак
(3 гласова)

muzzzzzБЕОГРАД - Деца из чувеног оркестра „Музика Анђела“ који сачињавају најбољи ђаци музичких школа Србије, решила су да учине добро дело и својом музиком помогну деци која су на хемато-онколошком одељењу у Институту за мајку и дете др. Вукан Чупић у Београду.



Они ће на хуманитарном концерту, који ће се одржати 4. априла у 19 часова у Југословенском драмском позоришту, свирати и певати за апарат који је потребан деци на овом одељењу у Институту за мајку и дете.

Улазнице за концерт ће износити 200,300 и 500 динара, а моћи ће да се купе преко тикет лајн, док ће на сам дан манифестације моћи да се купе на благајни Југословенског драмског позоришта.

''Они можда имају мало година, али зато свакако имају велико срце за оне којима је помоћ потребна. Ту су увек када затреба. Овај пут Анђели су припремили и мини концерт у самом Институту за децу са хемато-онколошког одељења, који ће одржати пред крај трећег месеца.Верују да је макар и један осмех довољан да неко буде срећан и скромни и дивни какви јесу врло радо се одазову да свирају за своје другаре и тако им учине барем један дан лепши и пријатнији у болници”, кажу из овог оркестра.


Сви заинтересовани посетиоци ће на паузи концерта моћи да посете продајну изложбу икона истакнуте српске сликарке и иконописца са благословом патријарха Иринеја, Вијене Лаушевић, а цена слика и икона износиће од 500 до 20.000 динара.

Сав приход од продатих улазница, као и приход од продатих икона и слика је донација за апарат пацијент монитор за децу на хемато-онколошком одељењу института за мајку и дете у Београду.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 01 април 2015 21:50
Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија