Кућа Добрих Вести

Login

Подршка Пираеус банке хуманитарном пројекту „Добри рођак“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

piresubankaБЕОГРАД - Удружењу “Лифе +” уручена је данас донација у износуод 2.500 евра, коју сузапослени Пираеус банке обезбедили учешћем у хуманитарној трци Београдског маратона.


Финансијска средства намењена су пројекту “Добри рођак”, који има за циљ помоћ деци која живе испод границе сиромаштва. Председник уудружења „Лифе +“Предрагу Остојићу, донаторски чек је уручила Бојана Весић Антић, директор Сектора људских ресурса Пираеус банке.


„Запослени Пираеус банке, већ трећу годину заредом, учествују у Cord Masters Charity хуманитарноj трци након које кандидују установе којима желе да донирају средства. Удружење „Лифе +“ и њихова брига о породицама и деци која немају довољно средстава за нормалан живот добили су апсолутну већину гласова те смо се брзо одлучили да им помогнемо“, изјавила је Бојана Весић Антић.


Председник удружења „Лифе+“ Предраг Остојић истакао је да ће донирана средства бити искоришћена за побољшање услова живота породице Ковинчић коју чини самохрана мајка и двоје малолетне деце.


“Услови становања у којима живи породица Ковинчић су веома лоши. Од донације, примарно ћемо им средитик упатило,које је јако старо и неусловно. Захваљујем Пираеус банци која је препознала потребу да помогне пројекат „Добрирођак“ и вредну донацију определи породици којој је помоћ за иста потребна”, казао је Остојић.


Протеклих година, Пираеус банка је новац обезбеђен на овај начин донирала хуманитарној организацији Нурдор и Дому за децу и омладину са сметањама у развоју „Сремчица“.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 25 мај 2016 22:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија