Кућа Добрих Вести

Login

Свим срцем за децу из Свратишта

Оцените овај чланак
(1 Глас)

svratisteБЕОГРАД - Ученици, наставници и родитељи ОШ "Вељко Дугошевић" сутра ће у дворишту школе, у улици Милана Ракића 41, у 10 часова организовати 4. хуманитарни базар.

 

Приход од улазница, продајне изложбе дечјих рукотворина, спортских, музичких и других активности богато осмишљеног програма ове године намењен је деци која користе услуге Свратишта на Звездари, најавила је Општина Звездара.

 

Специјални гост биће Зоран Кесић.

 

Ове године програм је инспирисан Олимпијским играма и биће у знаку спорта: кошарке, одбојке, хокеје... Школски тимови ученика и наставника откриће посетиоцима понешто о Мексику, Аустралији, Холандији, Кини, Канади..., а неће бити далеко ни Шведска, Португалија, Италија, Енглесака... Посетиоце очекује много забаве, спортских окршаја, наградних игара, укусних специјалитета с различитих крајева света, rock and roll и много насмејаних лица у школском дворишту које је неколико година заредом проглашавано за најуређеније у Београду.

 

Овогодишњи базар су помогли: Амбасада Аустралије, Амбасада СР Немачке, Амбасада Краљевине Холандије, Француски културни центар, Градска општина Звездара, Фриком, Rauch, Јана, Еко Фил, Lucky Star школа одбојке, Школа страних језика "Ливингстон", Аниматор Зека, Coffee Cake Bakery, Креативни центар, Мастер Бластер школа, Агенција МПГ Београд и Штампарија Баст.

 

Пролећни хуманитарни базар је традиционална манифестација коју заједно припремају ученици, родитељи и наставници. 2013. године приход је био намењен деци из Прихватилишта Београд, 2014. године угроженима у поплавама, а 2015. године лечењу петнаестогодишње Нине Спремовић, ученице са Звездаре.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 03 јун 2016 23:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија