Кућа Добрих Вести

Login

Мирјана Јовановић

Мирјана Јовановић

Рођена 1973. године у Београду. Дипломирани професор шпанског језика. Више од десет година радила као преводилац у Новинској агенцији Танјуг. Осим шпанског, служи се енглеским и руским језиком.

Веб сајт::

otpustilasebeФЛОРИДА - Попут многих других власника малих предузећа, и Лола Гонсалес са Флориде се због отежаног пословања услед кризе одлучила у пролеће 2010. на смањење персонала, састављеног од девет запослених. Она је, међутим, повукла другачији потез од других предузетника: одлучила је да отпусти – себе.

Томи Керол, слепи скејтер

уторак, 18 јун 2013 21:35 Објављено у Људи

3ГЛЕНВЈУ, САД – Ако сами не возите скејтборд, сигурно сте бар једном у животу видели вратоломије које изводе скејтери у специјално направљеним скејт-парковима. Када видите шта све изводе на разним справама и рампама схватите да то не могу да раде плашљивци и да морају да пазе и да добро гледају шта раде. Ипак, Томи Керол (Tommy Carroll) на чуло вида не може да се ослони јер је слеп, али му то не смета да буде један од најбољих скејтера на свету.

Пијаца мудрости

субота, 11 мај 2013 10:40 Објављено у Акције

amasingЛОНДОН – Током вишемиленијумског постојања човечанства старији су били ти који су своја знања, вештине и искуства стечена током живота преносили на млађа поколења.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија