Кућа Добрих Вести

Login

Сајамске погодности и попусти на Сајму грађевинарства

Оцените овај чланак
(2 гласова)

seebeeeeeeeБЕОГРАД - Међународни Сајам грађевинарства SEEBBE и ове године окупиће најуспешније представнике из свих области грађевинске делатности.


Пог слоганом “Градимо будућност заједно” од 15. до 19. априла 2015. године на комплетно расположивом излагачком простору, као и на отвореном простору на Београдском сајму, посетиоце и привредне субјекте очекује свеобухватна понуда уз прецизне податке о квалитету и ценама изложених експоната, најавио је Београдски сајам


Промовисаће се најбољи грађевински материјали, опрема, алати и машине, иновације у пројектовању и управљању пројектима, до оних који ће јавности представити најактуелније системе градње, уређење и одржавање објеката, адаптације, реконструкције и опремање ентеријера.


Јак међународни карактер и лидерски статус у региону југоисточне Европе, Сајам грађевинарства чини централним догађајем на календару грађевинске привреде и пословним заштитним знаком Београда.


У привреди Србије, грађевинарство је кроз историју увек заузимало значајно место, а тренутак у коме се налазимо оптимистичан је за домаће грађевинаре. Најавом великих инвестиција у српску инфраструктуру и неколико великих пројеката попут „Београда на води” и проширења аеродрома “Никола Тесла”, јасно је да ће за грађевинаре бити посла у наредном периоду.


Међу иностраним излагачима налазе се фирме из: Италије, Аустрије, Немачке, Бугарске, Чешке, Хрватске, БИХ, Словеније, Португалије, Турске, Холандије, Грчке, Румуније, Украјине...


Попусти до 30 одсто


Поводом 41. Међународног сајма грађевинарства SEEBBE, излагачи већ традиционално многобројним погодностима и акцијама излазе у сусрет посетиоцима сајма и својим клијентима одобравају ексклузивне сајамске погодности и попусте од 5-30 % на своје производе и услуге.


Многобројне технолошке новости, резултати унапређења производа и корак са новим технологијама и најсавременијим трендовима дизајна, традиционално се чувају за премијетно приказивање на Сајму грађевинарства. Међу овогодишњим технолошким новитетима су: први модуларни метални кровни систем произведен у Србији – - Korra®, горионик на агропелат, пројекат ECO-SANDWICH® - вентилисани прерађени зидни панел, нова решења из области заштите животне средине и енергетске ефикасности, САМСУНГ топлотне пумпе последње генерације, иновативна решења у области фасадне столарије, система за грејање са оптималним сагоревањем и емитовањем максималне топлоте уз минималну потрошњу горива, нови модели санитарних арматура, регулатора притиска као и најсавременија решења за одвод воде у савременом купатилу.


Кроз традиционалне националне изложбе у фокусу пажње ове године наћи ће се грађевинари и збирно представљена понуда Турске, Кине, Чешке и Мађарске, а организовано наступају и регионалне Привредне коморе.


Изложбени програм употпуниће садржајан пратећи програм уз бројне промоције, презентације, стручне скупове и предавања. Један од најатрактивнијих догађаја у оквиру пратећег програма биће пројекат “Дани архитектуре” који укључује изложбу “Идеална кућа”.

 

Најпосећенија сајамска манифестација у домену грађевинарства, Међународни сајам грађевинарства SEEBBE, по угледу и обиму као и интересовању шире и стручне јавности, има велики потенцијала да помери границе и оствари високо постављене циљеве.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 24 март 2015 21:54
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија