Кућа Добрих Вести

Login

Европска недеља кодирања: Програмирање у Salesforce платформи

Оцените овај чланак
(1 Глас)

SALESEEEEEEEУ оквиру Европске недеље кодирања, први пут у Србији, биће одржана предавања о могућностима за програмирање у Salesforce платформи, једној од најпопуларнијих глобалних платформи за односе са клијентима и оптимизацију пословања.

 

Предавања намењена софтверским инжењерима и студентима информационих технологија организује дигитална агенција Namics, а заказана су за среду, 16. октобар у СтартИТ-у и дан касније на Факултету организационих наука.

 

Предавања су бесплатна, а на њима ће говорити софтверски стручњаци из Београда, Хамбурга и Франкфурта: „Програмери ће имати прилику да сазнају појединости о софтверској архитектури Salesforce платформе, да чују какав је пут развоја Salesforce инжењера, као и да виде како изгледају дигитални пројекти урађени у овој платформиˮ, напомиње Јан Келер, из београдске канцеларије Namics.

 

Келер додаје да ова платформа прати потребе савременог тржишта које потпуни фокус ставља на купца: „Због система за креирање хипериндивидуализованих услуга, Salesforce је у Србији углавном представљан као алатка за маркетинг, док њене бројне могућности за ИТ сектор и усавршавања програмера нису довољно познате. Ова платформа може бити занимљива најширој групи софтверских инжењера – од оних који су се специјализовали за популарне технологије као што су Java и Frontend, до оних које занимају за науку о подацима.ˮ

 

Сениор софтвер инжењер у Salesforce, Тамара Зимоњић, истиче да је Salesforce једна од највећих глобалних платформи за односе са клијентима.

 

„Salesforce покрива 20 одсто глобалног тржишта и шест година заредом држи примат као најбоља платформа за односе са клијентима. Инжењерске могућности за рад у овој платформи се, пре свега, односе на њено прилагођавање и скалирање према потребама клијента,ˮ објашњава Зимоњић и додаје: „Управљање односима са клијентима је област која ће се у будућности тек развијати, па се очекује да ће Salesforce покренути иновације и тржишта још даље, а да ће софтверски инжењери радити на свему што се тиче функционалности мобилних и дескоп апликација.ˮ

 

Дигитална агенција Namics више од 20 година омогућава свеобухватну дигиталну трансформацију пословања. Тренутно запошљава око 550 професионалаца у Сент Галену, Цириху, Франкфурту, Минхену, Хамбургу и Београду где има тимове за Java, .NET i Frontend програмске језике, Salesforce тимове, као и тимове за мобилна решења, дизајн и QА. У новембру 2018. године Namics се спојио са Merkle светским лидером за дигитална решења заснована на подацима, омогућивши софтверским инжењерима да савладају нове уско-специфичне области.

 

Учешће на предавањима о Salesforce платформи је бесплатно, а регистрација је могућа путем ОВОГ линка.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 13 октобар 2019 21:56

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија