Кућа Добрих Вести

Login

Едукативни програм РНИДС-а "Pitajte.rs"

Оцените овај чланак
(3 гласова)

rnidsssssБЕОГРАД - Током Конференције "Нова енергија" на Копаонику, Фондација "Регистар националног интернет домена Србије" (РНИДС) организује 2. маја едукативни програм "Pitajte.rs" о свему битном за наступ на Интернету, кроз консултације уживо са интернет професионалцима и уз онлајн питања публике.

 

Програм је намењен свима који желе да унапреде своја знања у областима права, књиговодства, развоја пословања, брендинга, интернет маркетинга и аналитике, креирања садржаја и сродних тема везаних за наступ на Интернету, објавио је РНИДС.

 

После кратког увода, учесници ће одговарати на питања публике, а питања могу да се поставе и преко сајта www.pitajte.rs и на Твитеру са хаштагом #pitajters.


Теме едукативног програма "Pitajte.rs" су:
- Како да покренете интернет бизнис?
- Како да креирате интернет садржај?
- Како да се брендирате на Интернету?
- Како да се оглашавате на Интернету?


Домаћини програма и модератори по темама, испред РНИДС-а су Данко Јевтовић, Предраг Милићевић, Лазар Бошковић и Јелена Ожеговић. Гости су интернет професионалци: Жарко Птичек (Птичек), Милан Трбојевић (Књишки мољац), Сандра Симоновић (Маркетинг ИТД), Владимир Церић (Huge Media), Иван Минић (Burek.com), Иван Ћосић (Plain&Hill) и Иван Речевић (Google академија).


Најактивније посетиоце који буду у сали "Мало језеро", 2. маја, 15 -19 часова, очекују, поред стручних одговора на њихова питања, и корисни поклони од РНИДС-а.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 23 април 2015 18:56
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија