Кућа Добрих Вести

Login

Како да покренете блог који ће да вам донесе зараду?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

blogggggБЕОГРАД – Центар за развој каријере, у суботу, 6. фебруара организује још један у низу бесплатних семинара на тему „Како да покренете блог који ће да вам доноси зараду?”.


Блогови све више добијају на значају, било на пословном или на личном нивоу, зато су и стекли толику популарност. На сваких 7,4 секунди настане нови блог, а у 2014. години постојало је око 156.000.000 блогова у свету. У Србији блогер може да заради и више од 1.000 евра месечно, уколико има квалитетан садржај којим привлачи читаоце.


У данашње време блог вам омогућава да комуницирате, поделите ставове и размишљања са разним људима из свих делова света, као и да се повежете са истомишљеницима. Блог може да буде и веома моћан маркетиншки алат, уколико је његов садржај користан и привлачан. Многе компаније у оквиру својих сајтова постављају и блог како би се боље позиционирале у интернет претраживачима. Блогови садрже кључне речи које повећавају посету компанијских сајтова.


На семинару ћете сазнати:


шта су блог и блоговање;
на које све начине можете да пишете блог;
који су први кораци при покретању блога;
како можете да остварите зараду као блогер;
шта је цонтент маркетинг и зашто је битан у блоговању;
шта је Google Analitics и колико је важна за блогере.
Током семинара имаћете прилику да чујете и неколико успешних примера из праксе, који ће вам показати како можете да добијете први плаћени посао у овој области.


Искуство професионалца: Милош Петровић


О блогу ће вам причати Милош Петровић. Он је рођен 1984. године у Бору. Свој први блог је покренуо 2007. године. Убрзо схвата да је најбоље бити сам свој газда, те априла 2010. године упловљава у предузетничке воде и отвара агенцију MWEB која се бави израдом веб сајтова и интернет маркетингом. Сматра да интернет маркетинг нема смисла уколико се не примени на конкретној тржишној ниши и препознаје спа центре и хотеле као интересантну област деловања. Новембра 2010. покреће специјализовани сајт за спа. Својим највећим блогерским успехом сматра одлазак на ЛеWеб конференцију децембра 2013.


Ко може да се пријави?


Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 5. фебруара, до 11:00 часова. Пријавите се кликом на овај линк.



Где и када?


Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНК група (Цара Душана 34, Земун), 6. фебруара, са почетком у 11 часова. О могућностима праћења путем live streama бићете накнадно обавештени.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 03 фебруар 2016 22:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија