Кућа Добрих Вести

Login

Београд плеше за Алекс

Оцените овај чланак
(1 Глас)

DESETIU19У суботу, 14. марта, Београд плеше за Алекс, у Хангару у Луци Београд.

 

Улазнице за хуманитарну журку Плес за Алекс, по цени од 700 динара доступне су на свим продајним местима Gigs Tix, DD Tickets, као и путем онлајн платформе Cooltix.

 

Алексиа Жиграи, ћерка домаћег ди-џеја и продуцента ТКНО-а, у априлу иде на лечење у Пољску, за шта је неопходна већа количина новца. У сарадњи са колегама промотерима, организаторима и ди-џејевима, са циљем да се прикупе новчана средства, ТКНО 14. марта организује Плес за Алекс – велику хуманитарну журку у Хангару Луке Београд.

 

На његов позив су се одазвала нека од најзначајнијих имена електронске сцене, па ће се те вечери за ди-џеј пултом смењивати познати шпански ди-џеј и продуцент – Кристиан Варела; белгијска техно икона – Том Хадс; једна од најпознатијих клупских дама из Хрватске и звезда с међународном каријером – Инсолejт; легенда домаће електронске сцене – Марко Настић; један од наших најбољих продуцената електронске музике, чија су се издања нашла међу првим местима Беатпорт-ове листе – Андрењ Меллер; Авоид ака Владимир Аћић – ди-џеј и продуцент који важи за незаобилазну личност на регионалној електронској сцени; једна од најпознатијих женских извођача са наших простора – Леа Добричић; СМТ#нГ – ди-џеј који у својој селекцији пласира ванвременску музику; домаћи андерграунд ди-џеј Милош Вујовић; RanchaTek – домаћи ди-џеј и продуцент познат по свом специфичном техно звуку, Нексие – један од водећих представника клабинга; Димитри Ј; Лео Фрагогианис и ТКНО.

 

Улазнице за хуманитарну журку Плес за Алекс, по цени од 700 рсд доступне су на свим продајним местима Gigs Tix, DD Tickets, као и путем онлајн платформе Cooltix.

 

Сав приход од журке намењен је за Алексиино лечење.

 

Алексиа је рођена са ТАР синдромом који се веома ретко среће и има га једно од 100.000 деце. Због овог ретког генетског стања њене руке су краће и недостаје им по једна танка кост у подлактици. Поред тога има и честе трансфузије крви због ниског нивоа тромбоцита. Иако код беба постоји велика опасност од унутрашњег крварења, са осамнаест месеци тај ризик се смањује и могуће је извршити операцију руку са успешним исходом.

 

Решење је пронађено у клиници Др. Палеy спине анд ортхопедиц институте са представништвом у Пољској где ће Алексии бити урађена улнаризација, најсавременија метода која ће помоћи да јој се исправе руке као и да користи палчеве и шаке. Неопходна су јој новчана средства за одлазак на операцију и смештај у току интервенције.

 

Алексино лечење можете помоћи слањем СМС поруке: Упишимо 771 и пошаљимо СМС на 3030.

 

Више о томе како се може донирати новац, погледајте OВДЕ.

 

 

Извор: Espreso.rs


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија