Кућа Добрих Вести

Login

Објављени конкурси за пројекте из области савременог стваралаштва

Оцените овај чланак
(2 гласова)

lisabon3434Министарство културе и информисања објавило је данас конкурсе за финансирање или суфинансирање пројеката за све области савременог стваралаштва, а наредних дана биће објављени конкурс из области културног наслеђа, као и конкурси за суфинансирање пројекaта који ће допринети успешном представљању Републике Србије у међународим оквирима.


Конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката из области савременог стваралаштва отворен је до 10. фебруара 2017. године, док је Конкурс за суфинансирање пројеката у области превођења репрезентативних дела српске књижевности у инoстранству отворен до 28. фебруара 2017. године, oбјавило је Министарство културе и информисања.


Конкурси Министарства културе и информисања објављени су у дневним новинама „Вечерње новости“, као и на интернет страни Министарства културе и информисања: http://www.kultura.gov.rs/cyr/konkursi.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 10 јануар 2017 14:12
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија