Кућа Добрих Вести

Login

Програм неформалне едукације „Твоја каријера почиње овде“ у БиХ

Оцените овај чланак
(7 гласова)

eyБЕОГРАД/САРАЈЕВО – У оквиру своје стратегије за развој талената, ревизорско-консултантска компанија EY (Ernst & Young) организује програм „Твоја каријера почиње овде“ за неформалну едукацију младих у Босни и Херцеговини.


Програм је конципиран тако да укључује радионице и тестирања кандидата уз финално такмичење, а на основу освојених поена првопласираним кандидатима биће омогућене стипендије и праксе у ЕY Сарајево, уз могућност запослења у октобру 2015. године. Финално такмичење - бизнис симулација биће одржана 20.марта 2015. године у Сарајеву за 20 најбољих кандидата.


Програм „Твоја каријера почиње овде“ компаније ЕY, намењен је студентима економских, правних, техничких, машинских, саобраћајних, математичких факултета, факултета менаџмента, државних и приватних факултета у Босни и Херцеговини. Могућност пријаве и учешћа имају студенти свих година студирања, као и незапослени, високообразовани млади до 3 године од дипломирања.


Програм је организован како бисмо омогућили младима да стекну практична знања и да кроз њихов рад спознамо таленте. Десет најбољих студената добиће праксу у компанији ЕY Сарајево, уз могућност запослења у октобру 2015. године док, студенти нижих година студија пласирани у првих 10 улазе у процес селекције за ЕY стипендију.


Сви учесници (120) добиће сертификат о похађаном програму потписан од страна ЕY, Агенције за рад и запошљавање Босне и Херцеговине, Федералног завода за запошљавање, Завода за запошљавање Републике Српске и Завода за запошљавање Брчко дистрикта БиХ.


Програм се реализује уз помоћ Агенције за рад и запошљавање Босне и Херцеговине, Федералног завода за запошљавање, Завода за запошљавање Републике Српске и Завода за запошљавање Брчко дистрикта БиХ.


Пројекат ће се спроводити у 5 града: Сарајево, Мостар, Бања Лука, Бијељина и Тузла.


Начин пријављивања за кандидате:


CV на енглеском језику кандидати достављају до 15. фебруара 2015. године на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
У фази предселекције студенти могу бити позвани на телефонски интервју. Одабрани студенти добијају обавештење о датуму и месту одржавања програма до 28.02.2015.

 

Датуми реализације програма:


Сарајево, I група: 14/15 март 2015. године
Бања Лука: 14/15 март 2015. Године
Сарајево, II група: 16/17 март 2015. године
Тузла: 16/17 март 2015. године
Мостар: 18/19 март 2015. године
Бијељина: 18/19 март 2015. године


Финално такмичење најбољих 20 студената: 20. март 2015. године


Реализација пракси за најбољих 10 студената: у периоду април - јун 2015. године


За све информације у вези Програма неформалне едукације „Твоја каријера почиње овде“ пратите нашу ФБ страницу EY Serbia Careers i Twitter @EY_CareersSR.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 20 јануар 2015 12:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија