Кућа Добрих Вести

Login

Међународни академски семинар Удружења BEST- пријавите се!

Оцените овај чланак
(3 гласова)

besttttБЕОГРАД - Међународног стручног академског семинара под називом "Web development using WordPress“ ове године се одржава од 6 до 14. августа у Београду.


Пријаве су отворене за све заинтересоване студенте до 28. јуна.


Сваке године, БЕСТ Београд се труди да истакне значај организовања овог пројекта. Из године у годину, Удружење обрађује различите инжењерске теме, чиме успева да повеже домаће и стране студенте, истакне значај културних разлика и обогати неформална знања младих инжењера.
Удружење студената технике Европе – БЕСТ Београд и ове године организује бесплатан Међународни стручни академски семинар у периоду од 6. до 14. августа у Београду. Семинар  ће приближити студентима актуелне теме из области информационих технологија. Због великог броја заинтересованих, пријаве су продужене до 28. јуна.

 

Пријаве можете послати путем http://best.rs/.

 

Током семинара, студенти београдских универзитета имаће прилику да прошире досадашња знања из области ПХП програмског језика и упознају се са Symfony2 радним окружењем, тренутно једним од водећих окружења за PHP.


Поред студената из Србије, учесници семинара су и студенти са појединих универзитета из 33 европске земље.


Доласком у Београд, страни учесници ће стећи нова и унапредити постојећа знања из области WордПресс система и на крају проверити предавано градиво. Већина Универзитета у Европи БЕСТ Међународне стручне академске семинаре признаје као значајну ваннаставну активност, те се за похађање овог семинара добијају и ECTS бодови.


Такође, поред предавања и радионица, страни учесници ће имати прилику да упознају нашу културу на најлепши начин, кроз организован друштвени програм, обилазак највећих знаменитости Београда и Србије и остале активности.

 


БЕСТ (engl. Board of European Students of Technology) јесте међународна, студентска, непрофитна, аполитична невладина организација која студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета пружа комплементарно образовање, развој својих потенцијала и подршку у започињању каријере у струци. Ова организација за својих 25 година постојања успешно повезује студенте, компаније и универзитете унапређујући и продубљујући студентске капацитете и потенцијале. Сваке године, БЕСТ Београд се труди да истакне значај организовања овог пројекта. Из године у годину, Удружење обрађује различите инжењерске теме, чиме успева да повеже домаће и стране студенте, истакне значај културних разлика и обогати неформална знања младих инжењера.
Пројекат су подржали Devana Technologies, Математички факултет, Електротехнички факултет, Рачунарски факултет, Машински факултет и Саобраћајни факултет, као и Град Београд.


За више информација о семинару посетите интернет презентацију
www.BEST.rs/sc15као и званичну интернет страницу Удружења BEST.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 26 јун 2015 20:33
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија