Кућа Добрих Вести

Login

Донаторски коктел у Клубу посланика

Оцените овај чланак
(2 гласова)

mladiiiiiБЕОГРАД - Београд је међу четири града Кандидата за Самит Један свет младих (One Young World) 2017/2018, а организтoри подршку сматрају једном од најзначајнијих у довођењу пројекта деценије за младе из Србије и региона који је по броју земаља учесница одмах после Олимпијских игара.

 

Они зато 30. јуна организују Донаторски коктел у Клубу посланика, у Толстојевој 2 између 10 – 12,30 часова где ће представити резултате седам месеци кандидатуре за Београд.

 

На коктелу ће захвалити свим партнерима и најавити нове активности у кандидатури Београда за самит Један свет младих. Очекује се присуство институција Града, Републике, дипломатског кора, компанија и медија.

 

Moжете и ви да будете део пројекта који ће у случају да Београд победи, окупити у нашем граду и држави 1500 младих лидера из 190 земаља света, представнике Фортуне 500 компанија, 200 новинара најелитнијих светских медија и 30 лидера данашњице укључујући Ричарда Бренсона, Кофи Анана, Аријану Хафингтон, бивше председнике, Џејмија Оливера, Бориса Бекера и др.

 

Тим за Београд је проглашен незванично за најкреативнији и најпрофесионалнији с обзиром да имм помажу колеге из 10 земаља региону. Предајемо се документација где се објашњава како ће се сваки од критеријума као дестинација задовољити, а жеља је да се победи  конкуренција: Париз, Хаг и Боготу.

 

Крајем августа делегација из Лондона ће обићи дестинацију. Као корординатор тима, Милена Милићевић ће имати још једну шансу да представи кандидатуру у Лондону оснивачу Самита Један свет младих: Кејт Робертсон средином септембра.

 

Циљ овог пројекта је да се позиционира Београд светској карти као тачка сарадње између западне и Источна Европе и као средиште предузетништва и гостољубивих људи.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 29 јун 2015 20:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија