Кућа Добрих Вести

Login

JobFair15 ─ Буди корак ближи будућности!

Оцените овај чланак
(2 гласова)

mladiucenjeЖелиш да чујеш занимљивости о новим технологијама, трендовима савремене телевизије, оптичком препознавању текста?

Сазнаш како да за само пар месеци направиш сајт за више од двадесет хиљада конкурентних корисника, које су предности рада у виртуелним тимовима и зашто је 42 одговор на смисао корпоративног живота? 

 

Одговоре на питања сазнаћеш од представника компанија RT-RK, Microsoft Development Center Serbia, Mozzart, Mangonel, ALTI и многих других, 2. новембра на Open Space Technology радионицама у оквиру сајма послова и пракси „JobFair15 ─ Креирај своју будућност!”


Осим разних трибина, презентација и радионица, Сајам пружа шансу за запослење или праксу! Компаније Telesign, Asseco, Zulhke и многе друге одржаће интервјуе за посао на самом Сајму, 3. новембра.

centarmladi
Не пропусти прилику за рад у савременим домаћим компанијама попут МикроЕлектронике и ЈП ЕПС. Упознај колеге из Енглеске, Швајцарске и Естоније радећи у SunGard-у, Namics-у, Nortal-у и Tarkett-у. Буди проактиван у тражењу посла и праксе!


За више информација о радионицама, пријавама и Сајму посети сајт jobfair.rs.


Учешће је бесплатно.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 25 октобар 2015 16:19
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија