Кућа Добрих Вести

Login

Свечано отворен „JobFair15 - Креирај своју будућност"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

jobfairУз представнике Универзитета у Београду, компанија и министарстава, отворен је овогодишњи, једанаести по реду, Сајам послова и стручних пракси „JobFair15 - Креирај своју будућност!".

 

Др. Предраг Иваниш је, испред Електротехничког факултета, поздравио учеснике и похвалио дугогодишњу квалитетну сарадњу са организаторима У циљу да се студентима пружи прилика да стекну увид о начину функционисања Компанија у реалном свету. Поред логичког расуђивања, критичког размишљања и креативног приступа, које Факултети развијају код студената, „JobFair15” им oмогућава и да стекну практична знања која су један од битних квалитета при запошљавању.

 

Представница Министарства омладине и спорта, госпођа Весна Видојевић је, поред подршке министра Вање Удовичића, присутнима пренела и да Министарство препознаје и подржава Настојање Организатора Да, кроз приближавање Компанија студентима допринесе спровођењу Омладинске политике коју Министарство жели да постигне.

 

Милош Денић је, испред компаније „Алти“ која већ другу годину подржава ЈобФаир, истакао да је Алти Велики дио својих запослених запослило управо путем сајма. Задовољни кандидатима са прошлогодишњег сајма, Алти очекује Велики број изузетних кандидата за посао и ове године.

 

Специјалиста за Организациони развој компаније "Моцарт" Милице Милошевић се осврнула на врло успешно запошљавање на претходном „JobFair15“ Компанија "Моцарт" врло битним сматра укључивање младих у свет рада, као и прилику да добију сансу Млади таленти да се опробају у највећим компанијама.

 

Компанија "Теленор" је, као динамична средина која пружа сјајну прилику за развој, трага за младима који су спремни за изазове. госпођа Јелена Миливојевић је истакла да "Теленора" тежи да буде лидер на пољу телекомуникација савремених, а да младима пружа прилику да се прикључе тиму "Теленор" је кроз Програме разноврсних стручних пракси.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 02 новембар 2015 21:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија