Кућа Добрих Вести

Login

Нови сајт за учење – predavanje.com

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sajtlrosrne3434343БЕОГРАД - Неколико професора Треће београдске гимназије одлучило је да бесплатно подели своје знање како они којима је оно потребно не би морали да ангажују бесплатне професоре. У томе су им помогли управо њихови бивши ученици који су се постарали да све буде доступно путем интернета и друштвених мрежа.

 

На сајту predavanja.com може се наћи скоро све што се учи у средњој школи.

 

Опус предмета и лекција је широк, тако да ће сви они који нису били у могућности да присуствују часу или им је потребно да поново чују предавања моћи то да ураде у само неколико кликова.

 

На сајту постоје предавања из физике, српског језика и књижевности, латинског језика, логике, биологије и хемије.

 

“Верујемо да је образовање једно од најјачих оружја у савременом свету промена и динамике. У свету који се непредвидиво мења у коме је извесна једино неизвесност, само онај човек који је уистину образован моћи ће да буде стабилан и да искористи на прави начин своје јединствене урођене дарове”, навели су професори ентузијасти у рубрици мисија на овом сајту.

 

„Образован је онај човек који је изграђен, формиран, уобличен, а не онај који поседује информације у глави. Наравно, за добро образовање потребне су и информације, али и начин и упутство за њихово коришћење. Због тога Predavanja.com имају мисију да помогну савременој генерацији средњошколаца да се снађу у свету у коме се често осећају изгубљенима, да потврде и искористе своје урођене потенцијале, и да уз помоћ образовања постану стабилне личности које знају да мисле, што ће им отворити пут да постану врхунски стручњаци у областима које касније одаберу као свој позив“.

 

„Због тога смо спојили неколико кључних одлика образовања у нашу мисију: индивидуалност, радозналост, креативност, квалитет. Циљ нашег подухвата је да помогнемо свим учесницима образовања - професорима, ученицима, па посредно и родитељима. Сматрамо да док год можемо нешто да урадимо нисмо све урадили“.

 

Сајт је стекао регионалну популарност одакле долази четвртина посетилаца, а тренутно је ово једини сајт у Европи који се бави овом тематиком.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија