Кућа Добрих Вести

Login

Форум о иновацијама у туризму

Оцените овај чланак
(3 гласова)

timserbiaaaaaaОве године од 20-21.септембра, у Хотелу “М” у Београду, биће одржан други по реду Форум о иновацијама у туризму.

 

Успех прошлогодишњег форума “Иновације у туризму – ИТ Златибор 2017” био је повод за потписивање партнерског уговора са Факултетом организационих наука, чиме је Форум прерастао у пројекат:

 

У Факултету организационих наука, TIM Serbiа (Tourism Innovation Mission Serbia - The Leading Experts in Tourism Innovation) добио је не само признатог и поузданог партнера са врхунским предавачима, већ и невероватну енергију креативних младих људи који су дали свој велики допринос организовању овогодишњег форума који носи назив: Quality First in Hotels & tourism (Квалитет је приоритет у хотелијерству и туризму).

 

Програм ће бити заснован на 4 основне тачке које заједно, дају различитост, креативност и што је најважније примењивост у решавању свакодневних пословних изазова.

 

1) Туризам као глобални феномен и економски сектор који бележи стални раст

 

2) Пример добре праксе – Аустрија, држава која остварује 25 милијарди УСД прилива од туризма.

 

3) Факултет организационих наука – преношење достигнућа из области менаџмента и информационих технологија, као и могућности примене ових знања у туризму, хотелијерству и бизнису

 

4) Скривена блага Србије и могућност њиховог коришћења

 

Први дан ће бити посвећен предавањима реномираних предавача, међу којима је и награђивани аустријски експерт Андреас Воегл. У другом дану биће речи о потенцијалу и могућностима за развој туризма у Србији кроз панеле: спортски туризам; здравствени туризам; могућности коришћења различитих фондова за реализацију пројеката и др.

 

TIM-Serbia ове године доделиће награде:

 

 

TIM-Serbia Award- Награда за најбољу иновацију у туризму у 2017.години. Тамари Грујић, ауторки емисије “С Тамаром у акцији” за допринос промоцији туристичких дестинација Србије

 

Student Case Award-Награда за најбољи студентски тим у такмичењу у решавању конкретних проблема из области туризма.

 

Биће прилике и за сусрет послодаваца са студентима кроз Jobs Meeting.

 

На форуму “Квалитет је приоритет” очекује се велики број професионалаца из света туризма и хотелијерства, бизниса, локалних самоуправа, науке и образовања, као и представници медија. Циљ је да на једном месту буду окупљени људи отвореног ума и изражене креативности, спремни за учење и размену идеја, који у повећању конкурентности и развоју домаћег туризма, виде и своју шансу.

 

 Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 20 септембар 2018 15:48

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија