Кућа Добрих Вести

Login

FU: Туризам 2023

Оцените овај чланак
(2 гласова)

futirzamkonfernecija34343434Прва конференција о вештачкој интелигенцији (АI) посвећена туризму у Србији, FU:TURIZAM 2023, одржаће се 20.11.2023. у организацији Центра за дигиталну трансформацију (ЦДТ) Привредне коморе Србије.

 

Конференција ће угостити велики број говорника, укључујући стручњаке из туризма, експерте у области вештачке интелигенције, представнике институција које се баве вештачком интелигенцијом, IT компаније са развијеним AI решењима у туризму, консултанте за вештачку интелигенцију Центра за дигиталну трансформацију, и друге.

 

Mедијима ће се у 9:30 часова обратити др Ненад Иванишевић, Покрајински секретаријат за привреду и туризам, покрајински секретар, Стефан Баџа, директор за специјалне пројекте у Кабинету председнице Владе Србије, Предраг Николић, директор Центра за дигиталну трансформацију, Ема Петровић, вођа пројекта "Примена вештачке интелигенције у туртизму".

 

Међу кључним темама конференције су:

 

-        Демистификација података: Панел ће се бавити суштином података за вештачку интелигенцију, истражујући сврху и границе обраде података у туристичкој индустрији.

 

-        Компјутерска визија и анализа сентимента: Домети и могућности компјутерске визије у туризму ће бити детаљно истражени, заједно са анализом сентимента у контексту корисничког искуства.

 

-        Генеративни AI и велики језички модели: Панел ће разматрати утицај генеративних AI и великих језичких модела на туристичку индустрију, истражујући начине на које ови алати мењају комуникацију и креирају садржај.

 

Детаљније информације о темама, футуристима и консултантима можете погледати на веб страници конференције FU:TURIZAM 2023.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија