Кућа Добрих Вести

Login

КОРЕЈА-ЗАПАДНИ БАЛКАН: Инвестициони форум и Б2Б сусрети

Оцените овај чланак
(2 гласова)

juznakorejadfdfdfdfdАмбасада Републике Кореје у Београду, Корејска агенција за промоцију трговине и инвестиција (КОТРА), као и корејска Национална агенција за информисање (НИА), у сарадњи са Привредном комором Србије, организује трећи по реду инвестициони форум који ће се одржати у уторак 20. септембра 2022. године у Београду (Хотел Хилтон, Краља Милана 35, од 9 до 18часова).

 

Инвестициони форум има за циљ представљање и промоцију инвестиција и могућности за улагање у Србију. Форуму ће присуствовати око 20 корејских компанија из различитих сектора привреде, укључујући и енергетику, информационо-комуникационе технологије, е – мобилност, прехрамбену индустрију и др. Истовремено, овај догађај ће бити јединствена прилика за домаће компаније да разговарају са корејским компанијама, пословно се умреже, размене искуства и идеје око нових пројеката.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 19 септембар 2022 10:44

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија