A+ A A-

Хуманитарна организација „28 Јун“ тражи нове чланове

Оцените овај чланак
(2 гласова)

filimpendmdfdfdfdfJедина хуманитарна организација са Западног Балкана „28. Јун“ - која има специјални консултативни статус при Уједињеним Нацијама, тражи нове чланове за различите позиције због наставка ширења организације.

 

Идеални кандидати треба да буду спремни да служе друштву на локалном и глобалном нивоу, имају беспрекорну биографију, да буду поштовани у њиховој заједници и имају жељу за новим знањем. Због ефикасног организовања интернационалних догађаја потребно је да сарађују и буду тимски играчи.

 

„Поносни смо када кажемо да су сви наши чланови који су учествовали у првом пројекту 2012. године још увек активан део наше организације. Оваква врста лојалности је ретка у непрофитном сектору, и ту чињеницу објашњавамо добром атмосфером и пожртвованошћу према нашим члановима. За узврат, нудимо лични напредак, осећање да је ваш допринос некоме променио живот, признања и ексклузивну мрежу контаката“, наводи се у позиву кандидатима.

 

„Наша референтна писма су помогла стотинама чланова за улазак на факултет или добијање посла. Наши чланови су имали прилике да упознају више шефова држава, генералних секретара УН-а, чланова конгреса, амбасадора, професионалних спортиста и бизнис лидера. Трошкови пословних путовања за више чланове су увек скроз или делимично покривени, као и приступ ексклузивним догађајима...“

 

Сви чланови морају да поштују правила и политику организације и тиме штите осетљиве информације.

 

Уколико вам је идеја о хуманитарном, социјалном и филантропском раду блиска, пошаљите вашу радну биографију и пропратно писмо на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

 Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 26 септембар 2018 21:09
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани