Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатна обука из области пчеларства, воћарства и органске производње

Оцените овај чланак
(2 гласова)

pcelarstvosrdfdfdfdСекретаријат за привреду, у сарадњи са Пољопривредним факултетом, организује бесплатне обуке за пољопривредне произвођаче органске производње, пчеларе и воћаре са територије града Београда.

 

Циљ ових обука је подизање општег знања из ових области пољопривреде.

 

Обука за воћаре почиње 15. јуна и трајаће три дана. Обука из области органске производње биће одржана почев од 18. јуна у трајању од два дана, а за пчеларе 22. јуна и трајаће три дана. Обуке ће се одржати у просторијама Пољопривредног факултета, у Немањиној 6, у Земуну.

 

По завршетку теоријске обуке, полазници ће проћи тестирање о стеченом знању, након чега ће им бити додељени сертификати. Основни циљеви обуке су стручно оспособљавање и активности стицања вештина у области пчеларства, воћарства и органске производње.

 

За све додатнеинформације заинтересовани се могу јавити на следеће бројеве телефона: 715-7418 и 715-7388, радним данима од 8 до 15 часова.

 

Извор: Беоинфо


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија