Кућа Добрих Вести

Login

Кампања „Генерација 2020“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

GENERACIJA2020Још увек није касно да се деси нешто лепо.

 

Свесни околности желимо да допринесемо да се деси промена на боље. Желимо да генерација младих људи која је ове године стасала и због насталих околности пропустила прилику да добровољно да крв у школи или на факултету , то учини и самим тим постане генератор промене и снага свих оних којима је крв једини извор живота.

 

Због свега горе наведеног покренули смо кампању „Генерација 2020“ јер смо схватили да су млади људи који су ове године напунили 18 година у прилици да прву одлуку у свету одраслих обоје чином даривања пружајући руку за нечији нови живот и нечију нову шансу.

 

Црвени крст Београд у наредним месецима активира младост и то са јаком вером да ће истрајност ове „Генерације 2020“ дати модел који ће мењати трансфузиолошку статистику јер данас само 3% људи добровољно даје крв за потребе свих нас.

 

Ова посебна кампања је прилика у време изазова гласно упутимо позив овим младим људима да у свет одраслих уђу одговорно показујући свест да године које су напунили са собом носе зрелост, а и прилику за то прво велико дело које за собом оставља живот.

 

Црвени крст Београд позива младе/матуранте и студенте / да се поново сретну на акцији давања крви. Податке о акцијама можете наћи на сајту www.crvenikrst011.org.rs и друштвеним мрежама Фејсбук @crvenikrst.beograd . Поред тога крв добровољно можете дати и у Институту за трансфузију крви Србије и служби трансфузије крви КБЦ“Земун“. Даваоци крви ће добити мали знак пажње са обележјем кампање.

 

Додатне информације можете добити на телефоне Црвеног крста Београд : 2620616 или 3032129 локал 410.    

               

Хајде да пружимо шансу овој Генераицији 2020 да поручи да се живот не састоји само од лоших вести и неизвесних изгледа, јер још увек није касно да се деси нешто лепо.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 26 октобар 2020 13:23

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија