A+ A A-

Празнична акција усвајања паса

Оцените овај чланак
(3 гласова)

dogs-uvodnaБЕОГРАД - Празнична акција усвајања паса под називом “Најбољи пријатељ-најлепши поклон” биће одржана данас од 11 до 13 сати на Тргу Републике у Београду, у оквиру манфестације “Трг отвореног срца”.

Ову акцију организоваће Секретаријат за комунално стамбене послове Града у сарадњи са ветеринарском установом “Ветерина Београд”.
Празнична акција усвајања паса у току децембра биће спроведена на неколико најпрометнијих локација, које ће људи у претпразничном расположењу посећивати у намери да себи и својим најдражима дарују поклоне, а то су тржни центри “Ушће” и  “Делта Сити”, као и Новогодишњи вашар на Београдском сајму, објавила је Туристичка организација Београда.

 

Човеков најбољи пријатељ – покажимо хуманост

 

Ветеринари ветеринарске установе “Ветерина Београд” ће овом приликом бити на располагању грађанима за сва питања и савете везане за псе.
Почетку празничне акције усвајања паса присуствоваће и градски секретар за стамбено комуналне послове – Предраг Петровић, помоћник за сектор зоохигијене – Владимир Терзин, као и пријатељи кампање – представници Пурина Нестле и Туристичке организације Београда.

Новогодишње празнике увек карактерише и даривање и доношење нових одлука. Обе ствари, али и хуманост моћи ће да покажу сви они Београђани који одлуче да усвоје и неког од умиљатих напуштених штенаца који су привремено смештени у градским прихватилиштима, а сада у оквиру празничне акције усвајања паса “Најбољи пријатељ – најлепши поклон” могу добити своје нове власнике.

Покажимо хуманост и поведимо својим топлим кућама по једног пса – животиње за коју важи изрека да је човеков најбољи пријатељ – ето прилике да се у то и лично уверите.

 

Меда у Кући добрих вести

И у садашње седиште “Куће добрих вести” пре готово 13 година ушетало је за мојим супругом Милорадом једно куче које је изгледало као мече, због чега му је и дато име Меда. Меда је и данас са нама, део је наше породице којој је донео пуно, пуно радости и лепих тренутака. Једино не говори нашим језиком, све остало зна, верујте. Нека један Меда, буде део и Ваше породице, улепшаће је, видећете.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 14 децембар 2012 17:40
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани