Кућа Добрих Вести

Login

Са осмехом у Нову годину

Оцените овај чланак
(5 гласова)

feniks511x300БЕОГРАД - Сваког 14. децембра Удружење особа са инвалидитетом Феникс у свечаној сали националног ресторана Милошев конак организује новогодишњи програм и доделу пакетића сиромашној и болесној деци.

Тим поводом Кућа добрих вести упућује апел свим људима доброг срца да донирају колико могу и заједно са Удружењем Феникс направе 50 новогодишњих пакетића за сиромашну децу и децу оболелу од мишићне дистрофије, церебралне парализе, мултиплесклерозе и слабовиду децу. За скромну донацију можете им се јавити на телефон: 064/1625580 или путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Поводом новогодишњих празника удружење Феникс ће заједно са пријатељима донаторима програма са Деда Мразом, Патуљком,Пипи Дугом Чарапом, Мађионичарем, Кловном Арсом с Марса,Фирмом Голд Лине - чаробњацима неба, деци поклoнити богат културно-уметнички програм.

Удружење "ФЕНИКС" је добровољно, невладино и непрофитно удружење, чији је циљ помоћ особама са инвалидитетом свих категорија.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 10 децембар 2012 10:51
Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија