Кућа Добрих Вести

Login

"Шта жене желе"

Оцените овај чланак
(4 гласова)

profemine1БЕОГРАД - Регионални женски магазин ,,Лепота и здравље" организоваће 4. априла у хотелу Хајат Риџенси (Hyatt Regency)  женску конференцију ,,Про-Фемине 2013: Шта жене желе".

На конференцији ће се полемисати о моди, здрављу, естетској хирургији, ,,женском писму", трудноћи, проблемима жена инвалида, положају ЛГБТ-жена, разликама у еманципацији жена у деловима некада заједничке државе и бројним другим темама, које занимају жене, али и медије, маркетиншке агенције и све остале који се обраћају овом делу популације и тржишта.

Конференција ће окупити 150 професионалаца из области медија, маркетинга, ПР-а, комуникације, уметности, универзитетских професора и студената, представника најутицајнијих компанија и медијских агенција из целог региона.

У једном од пет панела и четири Case Study презентације између осталих учешће су потврдили Ведрана Рудан, Тања Веховец, Весна Дедић, Аја Јунг, Душка Јованић, Сенка Курт, Сузана Трнинић, Даница Вученић, Снежана Дакић, Жана Полијаков, Сања Пурић, Ксенија Мијатовић, др Виолета Скоробаћ, Оливера Балашевић, др Лидија Ракочевић, др Нина Митева, Биљана Цинцаревић, др Александра Новаков-Никић и велики број других утицајних жена различитих професија из целог региона.

Међу модераторима су - Иван Станковић, ,,Communis", Драгана Ђермановић, "PRpepper", Денис Колунџија, ,,Дневник", Игор Тодоровић, РТВ Пинк и Јелена Јоксимовић, "Љепота и здравље", БиХ издање.

Више на линку: lepotaizdravlje.rs/pro-femine-2013

                                      Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 01 април 2013 18:23
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија