Кућа Добрих Вести

Login

На младима свет остаје

Оцените овај чланак
(2 гласова)


1namlaidmasvetostajeseminararhivaНОВИ САД - Пети тренерски семинар “Планом до форме” који организује новосадски клуб  “Елит” у недељу 17. новембра у великој сали Савеза спортова Војводине у Масариковој 2 у Новом Саду, ове године има мото “На младима свет остаје” и у целини, као је истакао директор семинара Тибор Тарјан посвећен је раду са најмлађима у бициклизму.


Организацију су помогле фирме Панспорт, Виталиким, Цикломанија интеранционала а за  првих десет пријављених тренера са лиценцом БСС трошкове је сносио Бициклистички савез Србије.
- Имаћемо, уз најеминентније домаће предавече, и госте из Француске и Хрватске – каже Тарјан.- Први пут организоваћемо и изложбу фотографија са темама из бициклистичког спорта. Посебно нас је обрадовао одзив, имамо преко 40 пријављених полазника што само показује да су наши стручњаци и те како заинтересовани за нова знања.
Свечано отварање је у 9 часова, а теме су: “Школа бициклизма Чукарички МБК” (предавачи Никола Јаковљевић и Марко Живановић - Београд), “Бициклизам из угла спортске медицине” (примаријус др Срђан Солдатовић – Нови Сад), “Школа бициклизма “Марко Пантани” Винковци (Томислав Задро – Винковци, Хрватска), “Школа бициклизма Вилетанус – Француска (Тери Блан и Биљана Николић – Париз, Француска), “Рад са почетницима у бициклизму” (Немања Вајс – Нови Сад) и “Како мотивисати децу – конструктивна примена различитих стратегија мотивисања- први део: Увод и теорија, други део: Увежбавање практичне примене стретегија мотивисања” (Оливера Секулић Бартош – Нови Сад).
 Од 16 часова планиран је округли сто на тему “У 13 (полетарци) су потреба” чији ће модератори бити Тибор Тарјан, Бранко Бановић и Небојша Субић. По завршетку округлог стола поделиће се сертификати.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија