Кућа Добрих Вести

Login

Дани широко отворених врата

Оцените овај чланак
(0 гласова)

image001-uvodnaБЕОГРАД - Компанија ОСА рачунарски инжењеринг је 26. и 27. јуна, у четири термина, одржала скуп “Дани ШИРОКО отворених врата” у оквиру кога је око 40 гостију из приватних и државних компанија могло да се упозна са понудом „Кенон“ (Canon) плотера, актуелним акцијским понудама ове компаније и компаративним предностима сваког уређаја.

У току демонстрације рада Canon CAD и Grafic Arts плотера, које је одржано у у ОSA – Canon Demo room-u, посетиоци су имали прилику да се увере како у квалитет и брзину штампе тако и у једноставност употребе ових уређаја.
Сваком заинтересованом госту уручена је и фотографија одштампана на сликарском платну на Цанон иПФ8300С плотеру. Поред ових награда ОSA ће, како је саопштено, доделити и вредне награде победницима наградне игре (50%, 40% и 20% попуста при куповини плотера иПФ 605, иПФ 750 и иПФ8300С).

Скупу је поред гостију и организатора из ОSE присуствовао и представник Canon-а из Аустрије господин Pekmezoglu Burc.

“Дани ШИРОКО отворених врата су били једно од мојих најбољих искустава, као добро фокусиран скуп који се завршио са одличним реакцијама купаца. Веома сам срећан када чујем тако добре коментаре од стране наших потенцијалних купаца и то ме подстиче на још веће залагање како би остварили добре резултате на тржишту Србије. Желео бих да захвалим целом ОСА тиму на овако успешном скупу и на одличној организацији која се могла видети како кроз припремне активности и начин на који су водили скуп, тако и кроз активности након одржаног скупа- све активности су биле врло фокусиране на купце и њихове потребе”, рекао је Бурц.

Сви заинтересовани који нису били у прилици да присуствују скупу, а желели би да се увере у квалитет Цанон уређаја могу да се пријаве на електронску адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.   а Осина врата ће увек бити ШИРОКО отворена за њих, наводи се у саопштењу компаније.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 11 јул 2012 12:16
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија