A+ A A-

Ђурђић славио у цикло крос трци "Фанатика"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1bojandjurdjic4СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ - Бојан Ђурђић, најбољи српски такмичар на планинском бициклу, репрезентативац крагујевачког Радничког победио је у категорији елита у другој трци „Новогдишњег цикло крос купа Новог Сада“ коју је у Сремским Карловцима организовао клуб Фантик из Новог Сада.


Ђурђић је на стази од 16,5 км (15 кругова) претекао Бориса Поповића из Рис сајклинга (Нови Сад) и Алексу Марића (Црвена звезда) победника прве трке купа коју је организовао Фрушкогорац. Ђурђић је у првој трци био други.
На истој стази, јуниорски тандем Партизана Александар Роман – Андреј Галовић освојио је прва два места, док је трећи био Милош Мандић (БК Нови Сад). Роман је славио и у првој трци.
Милица Ракић (БК Нови Сад),  у трци за даме на 8,8 км, била је бржа од победнице прве трке Виолете Трифковић из шидске Једноте, док је треће место припало Драгани Арсић (Елит, Нови Сад).
Најбољи мастерс на истој стази био је Бранислав Матић (Фанатик) испред Слободана Радовановића (Једнота, Шид) и Стевана Нишића.
Кадети су возили 9,9 км у победио је Марко Касаповић (БК Нови Сад) испред друга из клуба Александра Мијатовића, док је трећи стигао Домагој Пепић (Хрватска, Винковци).
У трци за млађе кадете на истој стази, прва два места припала су гостима из Храватске Звонимиру Задру и Антонију Јовичићу (обојица Сокол, Винковци), док је трећу позицију заузео Раде Воларов (Војводина).
Победник прве трке „Новогодишњег цикло крос купа Новог Сада“ Огњен Ђурашиновић (Једнота) славио је и у другој. Поново су други и трећи били Теодор Бајевић Станковић (Авалски соко, Београд) и Миран Лукадиновић (Хрватска, Винковци).
Трећа и последња трка одржаће се 12. јануара у Новом Саду а организатор је нвосодски клуб Елит.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 05 јануар 2014 15:56
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани