Кућа Добрих Вести

Login

Веслачи окончали зимске припреме

Оцените овај чланак
(2 гласова)

SportVSS  Београд - После зимског припремног периода у Турској и Црној Гори наши веслачки репрезентативци вратили су се у Србију.
Оба тима наше веслачке репрезентације заједно са стручним тимом и члановима наше селекторске комисије на тај начин окончали су још једну планирану етапу у тренажном процесу за следећу, изузетно захтевну сезону.

Услови изузетно добри

Чланови селекторске комисије коју су чинили Небојша Илић, Петар Иброчић и Дејан Гуслов, задовољни су свим постигнутим током припрема.
Небојша Илић, члан селекторске комисије, похвалио је услове у којима су наши репрезентативци имали прилику да тренирају у предходних неколико недеља. Он је посебно истакао да су велика водена површина, идеално време, одличан смештај и храна изузетно допринели још бољем тренирању наших младих нада који су један део припрема провели у турском месту Којчегизу.
-Милош Васић је испунио све зацртано и то у скифу па ће дефинитивно на првој изборној регати веслати у овој дисциплини. Ненад Беђик и Никола Стојић одржали су тренд резултата и такође били на нивоу који се од њих очекује у овом делу припрема. Одлични су били и Горан Јагар и Игор Лончаревић, истакао је Небојша Илић. 

Испунили планирано

Ива Обрадовић, којој је, после учешћа на Светском првенству у Јужној Кореји, ово био први пут ове године да је са Иваном Филиповић имала заједничке припреме, показала је изузетну спремност, и њиховим резултатима био је веома задовољан тренер Петар Иброчић.   

                   slika 297821251111111


Српски репрезентативци имали су прилику да на овим зимским припремама тестирају нови чамац марке „емпахер“ (Еmpacher) који је показао, за нијансу боље преформансе од „филипија“ у којем су до сада веслали.
Чланови веслачког тима Србије, њихови тренери и цео стручни тим ће у наредном периоду наставити са редовним тренинзима како би српски репрезентативци постигли што боље резултате на предстојећим такмичењима.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 21 фебруар 2014 08:21
Ivona Nikolić

ИВОНА НИКОЛИЋ - Рођена је у Београду 1992. године и студент је новинарства. Професионално се бавила спортом, одбојком, што јој је била и прва љубав. Одлучила се за студије новинарства због наклоности према писању, читању и истраживању и жељи да своју радозналост усмери на праве вредности.

„Кући добрих вести“ прикључила се због могућности које пружа овај сајт у ширењу квалитетних, занимљивих, веродостојних вести које су данас далеко изнад већинe оних које пречесто срећемо у нашем новинарству.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија