Кућа Добрих Вести

Login

Две карте по цени једне суботом у организацији „Ер Србије“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

aersrbijaaaaaБЕОГРАД - Национална авиокомпанија Ер Србија (AirSerbia) је организовала понуду под називом "Супер субота" за све госте њених пословница у Београду и Нишу, који могу добију две карте по цени једне.

Сви путници од 22. фебруара, који суботом посете пословнице у Београду и Нишу, могу да купе карте за неку од атрактивних дестинација Ер Србије, а ове суботе су у понуди Рим и Милано.
Цене повратних карти за две особе почињу од 99 евра за Милано и 139 евра за Рим.
Карте се могу купити за путовања планирана у периоду од 22. фебруара до 10. априла 2014.
Пословнице Ер Србије се налази у Булевару краља Александра бр. 17 у Београду (радно време суботом је од 9 до 17 часова) и у Улици Вожда Карађорђа 19 у Нишу (суботом од 9 до 17 часова).
Ер Србија је основана 26. октобра 2013. као национална авиокомпанија Србије и лети на 29 европско-медитеранских дестинација.
У понуди су и прекоморске и међународне дестинације у Азији и Аустралији преко код-шер партнера и свог акционарског партнера са 49 одсто удела Етихад ервејза.
Авиокомпанија тренутно има флоту од 14 авиона.

Извор: Кућа добрих вести/АirSerbia


Последњи пут измењено субота, 22 фебруар 2014 15:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија