Кућа Добрих Вести

Login

Волонтерски сервис Звездаре: Даривање деце за Ускрс

Оцените овај чланак
(2 гласова)

uskrsssssssБЕОГРАД - У сусрет Васкрсу Волонтерски сервис Звездаре наставља традицију даривања деце из рањивих социјалних група.

Реч је о деци са инвалицитетом, ометене у развоју, из једнородитељских и породица слабијег имовинског стања.

Акција почиње прикупљањем свежих и фарбаних јаја и гардеробе до четвртка, а на Велики четвртак, 17. априла од 11 до 14 сати у просторијама Волонтерског сервиса Звездаре деца, ученици из звездарских школа и волонтерке фарбаће и осликавати прикупљена јаја и припремити их за даривање.

У циљу што бољег успеха акције Волонтерски сервис је позвао запослене у Општини Звездара, као и суграђане да се укључе и дају допринос акцији и уједно задовоље своју потребу за хуманошћу.

Грађани могу донети половну гардеробу и одећу

Запослени у Општини ће донирати јаја, свежа и офарбана или осликана, у уторак и среду, 15. и 16.априла у канцеларији 208 у управној згради, а грађани могу донети очуване ствари које им нису потребне: половна гардероба, одећа, обућа, књиге и играчке у канцеларију Волонтерског сервиса, у Месној Заједници Зелено брдо сваког радног дана током наредне недеље од 9 до 14 сати закључно са 17. априлом у 14 сати.

Радост Васкршњих празника Волонтерски сервис поделиће и са старијим суграђанима посетом КБЦ Звездара - Одељења геријатрије и поклоном свим старијим пацијентима - ускршње јаје упаковано у аранжман од салвете, који ће такође бити тема радионице у четвртак.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 12 април 2014 14:05
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија