A+ A A-

Шлепер хране из Француске стигао у Грачаницу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

istovarrrrГРАЧАНИЦА - Француска хуманитарна организација „Солидарност за Косово“обезбедила је девет тона хране намењене Народној кухињи „Мајка девет Југовића“ у Грачаници.


НВО „Солидарност за Косово“ која од 2004. помаже рад Народних кухиња на Косову и Метохији успела је да прикупи прошле седмице у Француској 21 палету макарона и 6 палетаконзервираних намирница.


„Сваког дана се храни 2000 људи преко Народних кухиња на Косову. Овај застрашујућиподатак нас мотивише да урадимо све што је у нашој моћи како би ти људи имали шта да једу.“каже Арно Гујон, оснивач организације „Солидарност за косово“ .

 

Из Народне кухиње поручују да су „Арно и његови волонтери увек уз нас, пружајући нам на тајначин моралну подршку и наду да наставимо са нашим радом, јер је то нешто за шта се вредиборити, а наши пријатељи нам то изнова показују“.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 10 април 2015 12:47
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани