Кућа Добрих Вести

Login

Помозимо Милошу

Оцените овај чланак
(3 гласова)

humanostttttБЕОГРАД – Јасмина и Горан Стојановић пореклом из села Мађере, живе у једнособном, изнајмљеном стану и Прокупљу заједно са оболелим сином Милошем који је до сада имао две операције тумора вилице и операцију ноге.

 

Немоћ, беспарица и очај учинили су да путем медија апелују на све добре и хумане људе да им помогну јер како наводе, сами то више не могу.

  

Након низа операција, Милош је добрo, али му је потребна одговарајућа нега. Због недостатка калцијума потребна му је квалитетна и јака храна која ће то надокнадити.

  

Међутим, родитељи нису у прилици да му то свакодневно приуште. Поред путних трошкова и тешког стамбеног питања, мајка Јасмина, која се у борби за живот свог сина обраћа многим институцијама, медијима, и нашем порталу, истиче да, без нечије помоћи, нису у могућности финансијски да покрију месечне трошкове.

 

Уколико сте у прилици, овој породици можете помоћи директно, на следећи начин:

 

Жиро-рачун за помоћ Милошу Стојановићу:

 

Agricole banka

330-4700100324934-62

 

За уплате из иностранства

 

Instructions for customer transfers

EUR correspodent is:

AGRIFPP-Credit Agricole Paris

Acc. With Institution: 57A

MEBARS22

CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad

Beneficiary: 59:

IBAN RS35330473020129756036

Milos Stojanović

Donja Konjuša BB

Serbia

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 09 април 2015 08:20
Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија