Кућа Добрих Вести

Login

Немцима у госте за викенд

Оцените овај чланак
(0 гласова)


1SRBIJAKUGLASIБЕОГРАД - Сениорске мушке и женске куглашке репрезентације Србије гостоваће у суботу 18. априла у Енсбаху, месту код Ахена  у Немачкој на прослави 40 година Куглашког клуба Енсбах и одиграће пријатељску утакмицу са селекцијама Немачке.


- Немци су, иако са њима играмо у мушкој групи на Шампионату света у Шпајхерсдорфу у Немачкој од 12. до 23. маја, инсистирали да им дођемо у госте  и прихватили смо позив иако ће то бити напорно потовање, јер је овакав меч са врхунским селекцјама јака проба наших тимова и користиће, уверен сам, селекторима – каже Урош Драгојловић председник КС Србије уједно и вођа делегације у Енсбаху.-  Последњи тест репрезентација,  кадетских и сениорских, биће у Бањи Јунаковић  2. и 3. маја против селекција светских првака, Мађара. Захваљујемо се Министарству омладине и спорта Србије на изузетној подршци нашим програмима...
Селектор сениорки Драган Фатовић одредио је осам играчица за сусрет са Немицама: Јасмина Анђелковић (Џамбо инвест), Зорица Бараћ, Хермина Лукач и Ливиа Санто (Пионир), Марија Кресовић (Кристал), Ксенија Милосав (СПЦ Војводина), Маја Ђукић и Јована Стантић (Раднички Нови Сад).
Селектор сениора Милош Поњавић, одлучио се за  ову осморку: Чонгор Барањ, Игор Ковачић, Горан Остојић и Милош Симијоновић (Београд), Горан Чалуковић и Урош Јагличић (Металац, Горњи Милановац), Вилмош Заварко и Даниел  Тепша (Спорт, Подбрезова).
Немци ће, бар према најави из прес материјала, извести на стазе ове саставе – куглаши Рајзер, Хофман, Веберм, Шнајдер, Шонделмајаре, Ф. Сајц,  Дирнбергер и Сатлер и куглашице: С. Сајц, Цимерман, Бајзер, Каспер, Кикер, Имбс, С. Шнајдер и Велкер.

извор Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 16 април 2015 10:49
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија