Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за самохране родитеље

Оцените овај чланак
(1 Глас)

startappppБЕОГРАД - Фондација Ана и Владе Дивац објављује Конкурс за самохране родитеље, за подршку започињању сопственог бизниса или унапређењу постојећег, за четири самохране породице са пребивалиштем на територији Републике Србије.

 

 

Предност на конкурс ће имати самохрани родитељи из мање развијених општина са југа Србије. Одабране породице биће подржане са максималним износом од 180.000,00 динара, објавио је тa Фондација.

 

 

 

Услови за учешће на конкурсу:


Самохрани родитељи који желе да започну сопствени бизнис и/или унапреде постојећи;


Самохрани родитељи са децом испод 26 година старости;


Држављани Републике Србије;


Како конкурисати за Конкурс за самохране родитеље?


Смернице за подношење пријава и пријавни образац може се преузети са сајта www.fondacijadivac.org, а за сва питања везано за процедуре пријављивања на конкурс можете се обратити путемелектронске поште на мејл:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  као и телефоном на број 062778873 радним даном од 13 до 15 сати.

 

 

Подносиоци пријаве могу поднети само један захтев за доделу бесповратних средстава у износу до 180.000,00 динара. Помоћ није новчана него у роби и укључује набавку стоке, прибора за рад, машина, апарта и/или развој производних, услужних или пољопривредних активности, а део средстава може се усмерити на додатне тренинге и обуке. Подносиоцима пријаве, чије идеје буду одобрене, биће пружена консултантска подршка од стране стручњака које ангажује Фондација.

 

 

Крајњи рок за достављање пријава је 12. јун 2015.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 10 јун 2015 21:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија