Кућа Добрих Вести

Login

Премијерa хуманости: Филм “Мора да ово није све”

Оцените овај чланак
(8 гласова)

frajburgggggБЕОГРАД - Филм о хуманости “Мора да ово није све” посвећен дечачкој жељи Јована Симића да уради нешто за девојчицу из краја, малу Нађу Новаковић и њено лечење у иностранству премијерно ће бити приказан сутра у Сава Центру са почетком у 20,30 часова.


Јован је покренуо аукцију продаје спортских дресова са циљем да од локалне заједнице прикупи нешто новца и помогне Нађи да оде на лечење на Универзитетску клинику у Фрајбургу и уради преко потребну трансплатацију коштане сржи.


Од дечачке жеље да уради нешто за девојчицу из краја, његов потез је прерастао у својеврсну националну акцију.


Заједно, Јован и Нађа су креирали причу која је променила начин размишљања у Србији на десет дана. Заједно су 'дигли Србију на ноге'.
„Ово није прича о хуманости. Ово није прича о болести. Јован и Нађа су креирали причу која је променила начин размишљања у Србији на десет дана. Заједно су "дигли Србију на ноге". И опет ће то да ураде“, пише у званичној најави овог филма.


„Да ли је био спреман на оно што је уследило и да ли је Нађи подарио шансу да се бори за живот“, сазнајте тако што ћете одгледати овај филм.


Више информација можете пронаћи на интернет презентацији dabudedobro.com и путем Фејсбука - и Твитера.

 



Хуманитарна аукцијска продаја спортске опреме


На данашњи дан премијере филма, у сарадњи са Спортским савезом Србије, као најугледнијом спортском асоцијацијом у Србији, планира се велика хуманитарна аукцијска продаје спрортске опреме и дресова прослављених спортиста. Очекује се велики одазив како спортиста, тако и јавности која ће се укључити у ову хуманитарну акцију.

ovonijesve
Сва прикупљена средства биће уплаћена Хуманитарној организацији Сингидунум која ће их уз посебан уговор пребацити Фонду за лечење тешких обољења, стања или повреда које се не могу успешно лечити у Републици Србији.


Важан део ове хуманитарне аукцијске продаје обавиће се посредством сајта dabudedobro.com.


На овом сајту можете наћи капиталне примерке спортске опреме појединих легендарних Српских и Југословенских репрезентативаца. За њих, њихови дресови, појасеви, патике… у којима су освајали медаље, обарали рекорде, померали гранаице… немају цену! Колико би сте ви дали новца за ове примерке спортске опреме како би помогли болесној деци у Србији?

 

Извор: Кућа добрих вести/dabudedobro.com


Последњи пут измењено уторак, 01 децембар 2015 19:46
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија