Кућа Добрих Вести

Login

Бициклом прелази километре да би помогао напуштеним животињама

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zorantriБЕОГРАД - Зоран Бошковић (41) пре неколико дана отишао је на највећи пут у животу - бициклом прелази невероватних 1.400 километара како би помогао напуштеним животињама у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини и Хрватској.


Изразито високе температуре, овом младом авантуристи нимало не сметају. Он једино жели да успе и да на овај начин скрене пажњу на проблем напуштених животиња у региону. Сви који су хумани и желе да покрену неку акцију, треба да се угледају на овог момка.


На захтеван пут кренуо је 2. јула, са 40 килограма опреме на бицикли и једним шатором у ком ће спавати. Кренуо је из Београда, а коначно одредиште је Улцињ, где ће се одморити неколико дана, па креће назад ка Србији. Укупно невероватних 1.400 километара, и све са једним циљем.

 

„Желим уз сопствени пример, који је изузетно захтеван физички, психички али и финансијски, да дам подстрек људима да макар симболичном донацијом помогну нашим репоњама, који су у јако лошем положају, не само у Србији већ и у земљама окружења. Зато ме пут води кроз Србију, Босну и Херцеговину, Хрватску и Црну Гору где је проблем са незбринутим животињама најизраженији”, прича Зоран.

bickla1

Сваки дан прелази по 200 километара за животиње. Прошао Тару, Горажде, Дубробник, Херцег Нови, сада је у Улцињу. Тамо се налази са Зораном Врацарицем,момком који ради у Црној Гори сличне ствари као он у Београду, од спасилачких мисија до лечења и збрињавања паса и мачака.

 


„Остајем код њега пар дана а после назад до Бара па правац Дубровник”, каже он.


Сви људи добре воље могу уплатити донацију на рачун:

 

zoran54444


Банка Интеза: 160-5100102276283-86 Zoran Bošković, Paypall: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


То је наменски рачун, искључиво за ову акцију, а сви који желе могу имати увид у стање, каже Зоран.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 08 јул 2016 10:39
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија