Кућа Добрих Вести

Login

За наступ на Балкан Купу биатлонци Србије батерије пуне у Бугарској

Оцените овај чланак
(1 Глас)

BIATLONСЈЕНИЦА - Почетак зимске сезоне све је ближи и Стручни савет Биатлон савеза Србије улаже максималне напоре како би репрезентативцима омогућио оптималне услове за припреме и остварење завидних резултата на међународној сцени.

 

План и програм до сада су испуњени у целости, а финиш летњег тренажног процеса и наступ на трећем Балкан купу, изузетно су важни испити који очекују наше биатлонце током десетодневног боравка у Бугарској.

 

Данас је наша експедиција отпутовала у познати ски центар Банско где ће вредно тренирати десет дана и учествовати на трећем Балкан купу, 17. и 18. септембра.

 

Сениори Џенис Авдић,  Един и Реџеп Хоџић, омладинац Денис Џековић и омладинка Маида Дрндић покушаће у јакој конкуренцији да остваре запажене пласмане у летњем биатлону који се бодује за Отворено првенство Балкана.

 

"Марљиво смо радили током летњег периода и са оптимизмом очекујем припремни период и наступ на Балкан купу. Ниво спремности свих наших репрезентативаца, на задовољавајућем је нивоу, а време проведено у Банском настојаћемо да искористимо, на прави начин и адекватним резултатима оправдамо поверење Стручног савета и поклоника овог спорта који  очекују све боља остварења.На добром смо путу, не сумњам да ћемо лепим вестима обрадовати све који верују у вредна достигнућа наших репрезентативаца у биатлону",  рекао је пред пут у Банско тренер биатлон репрезентације Србије Алмир Џековић.

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија