Кућа Добрих Вести

Login

Adecco Serbia и Фондација Новака Ђоковића помажу угроженој деци

Оцените овај чланак
(1 Глас)

globalБЕОГРАД – Средства обезбеђена након остваривања глобалног циља Win for Youth - W4Y хуманитарне иницијативе, компанија Adecco Serbia ће ове године донирати Фондацији Новак Ђоковић.


Глобални циљ W4Y иницијативе је да запослени компаније Аdecco са својим партнерима и клијентима „пређу“ 3.500.000 километара у триатлону, а Adecco Serbia је у склопу овог пројекта организовала два спортска догађаја у Београду.


Компанија Adecco Serbia сваке године бира поједан спорт и задаје циљ у виду пређених километара који треба испунити на глобалном нивоу.

 

 

Уколико запослени са својим клијентима и партнерима остваре задати циљ, сакупљени километри се конвертују у новац који се уплаћује одабраним фондацијама широм света. Ове године одабрана фондација је управо Фондација Новака Ђоковића, док ће се прикупљени новац искористити за помоћ деци у социјално угроженим срединама у Србији.


Свој допринос остварењу глобалног циља, компанија Adecco Serbia је дала организујући два догађаја на којима су „прикупљани километри“ за укупан потребан збир. Први догађај на коме су запослени и партнери компаније учествовали био је Београдски маратон, док је други догађај укупном броју потребном за остварење циља додао 864 километра пређених бициклом.


Win for Youth - W4Y је хуманитарна иницијатива која мотивише и инспирише запослене компаније Adecco, партнере и кљенте широм света да се баве спортом и на тај начин учествују у хуманитарној акцији донирања средстава онима којима је то најпотребније.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 27 децембар 2016 17:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија