A+ A A-

РАДИОНИЦА: "Јачање капацитета бизнис сектора за зелену транзицију"

Оцените овај чланак
(0 гласова)

tranzucijatraka343434343Радионица "Јачање капацитета бизнис сектора за зелену транзицију" коју организује Институт Михајло Пупин, из Београда, уз поршку Привредне коморе Србије - Привредна комора Београд биће одржана 25. маја.

 

 

 

 Радионица ће бити одражана 25.маја 2023.г са почетком у 10 часова на адреси Кнеза Милоша 12, ВИ спрат (Привредна комора Србије - Привредна комора Београд).

 

 

Регистрација за учешће на радионици се врши питем линка:

 

Радионица "Јачање капацитета бизнис сектора за зелену транзицију", 25.05.2023, Београд, ПКС - ПК Београд

 

        

 

        

 

Поштовани,

 

Позивамо Вас да се пријавите за учешће на радионици "Јачање капацитета бизнис сектора за зелену транзицију" коју организује Институт Михајло Пупин, из Београда, уз поршку Привредне коморе Србије - Привредна комора Београд.

 

 

Радионица ће бити одражана 25.маја 2023.г са почетком у 10 часова на адреси Кнеза Милоша 12, ВИ спрат (Привредна комора Србије - Привредна комора Београд).

 

 

Регистрација за учешће на радионици се врши питем линка:

 

 

Радионица под називом "Јачање капацитета бизнис сектора за зелену транзицију" ће пружити свеобухватну анализу значаја и изазова Зелене агенде за српску економију,

 

са посебним фокусом на циркуларну економију и са циљем да предузећа имплементирају зелену транзицију у своје пословање.

 

 

Такође, радионицом је обухваћен: утицај Зелене агенде на енергетску ефикасност и ОИЕ, упознавање предузећа са концептима индустријске симбиозе,

 

нефинансијско извештавање, ЕСГ као нов стандард за приступ новцу, Дуе делигенце и ланци снабдевања.

 

 

Радујемо се Вашој пријави и присуству на овој важној радионици која ће Вам пружити увид у кључне аспекте циркуларне економије и зелене транзиције.

 

 

За све додатне информације можете се обратити на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ili Даниели Кузмановић (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. )

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 21 мај 2023 20:17

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани