Кућа Добрих Вести

Login

Амбасада Краљевине Марока организује економски семинар

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ministarmarokodfdfdfdfdАмбасада Краљевине Марока у Србији организује, у сарадњи са Привредном Комором Србије и Генералном Конфедерацијом Предузећа Марока (ЦГЕМ), економски Семинар под називом "Пословање са Мароком" у петак 14. септембра у просторијама Привредне Коморе у Београду.

 

Циљ овог догађаја је представљање пословног окружења у Мароку као и трговинске и инвестиционе могућности са српским привредницима.

 

Учесници семинара су високи представници мароканских институција као што је Мароканска Агенција за Развој Инвестиција и Извоза (АМДИЕ), Мароканска Агенција задужена за Одрживу Енергију (МАСЕН), Агенција за пољопривредни Развој (АДА) као и представници мароканског приватног сектора преко Генералне Конфедерације Предузећа Марока (CGEM).

 

На овом догађају ће такође бити присустни, са српске стране: Развојна Агенција Србије (РАС), Привредна Комора Србије, Туристичка Организација Београда као и пословна заједница Србије.

 

Током састанка ће бити потписан Меморандум о Разумевању ради креирања Комитета за Заједничке Послове између cGEM и српским хомологом који ће омогућити да се истраже и развију све врсте сарадње и размене између пословних заједница обе стране.

 

Овај економски семинар се одржава у оквиру јачања билатералних односа између Марока и Србије, а свако од њих има значајне пословне могућности у својим регионима.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 13 септембар 2018 15:34

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија