Кућа Добрих Вести

Login

Отворен позив за финансирање пројеката из медијске и информационе писмености

Оцените овај чланак
(1 Глас)

euinfocenarПозив за подношење пројеката који се баве медијском и информационом писменошћу oтворен је до 28. фебруара 2019. године, у 23:59 часова.

 

Новосадска новинарска школа расписала је овај позив у склопу регионалног пројекта „Медији за грађане – грађани за медије“, који се уз подршку Европске уније реализује у Албанији, Босни и Херцеговини, Македонији, Црној Гори и Србији.

 

Позив је намењен организацијама цивилног друштва у Србији које се баве медијима, образовањем, заговарањем, јавним кампањама, уметношћу или развојем дигиталних иновативних пројеката, а идеја је да се кроз одабране пројекте промовишу праксе и политике медијске и информационе писмености на локалном нивоу.

 

Подршку ће добити две врсте пројеката: они који побољшавају вештине медијске и информационе писмености грађана и пројекти у области уметничке, медијске и технолошке продукције којима се промовишу иновације и приступачност у образовању из медијске и информационе писмености.

 

Буџет за овај позив за подношење предлога износи 20 хиљада евра, који се равномерно деле на ове две врсте пројеката.

Детаљне информације о позиву могу се наћи на овом ЛИНКУ.

 

Извор: Кућа добрих вести/EUinfo.rs


Последњи пут измењено понедељак, 11 фебруар 2019 21:26

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија