Кућа Добрих Вести

Login

Отворене пријаве за Делта бизнис инкубатор 2019

Оцените овај чланак
(4 гласова)

deltabiznisinkubatorrrrrrrДанас су званично отворене пријаве за Делтин програм за подршку развоју стартап идеја у области логистике, дистрибуције, пољопривреде и некретнина.

 

Заинтересовани тимови могу да се пријаве на сајту њњњ.делтабизнисинкубатор.рс до 13. маја.

 

Тимови који прођу процес селекције и уђу у Делта бизнис инкубатор током три месеца развијаће и градити своју идеју уз Делтину помоћ, подршку и ресурсе. То значи да ће имати на располагању пословног консултанта, ментора, мрежу контаката и финансијска средства за почетни развој стартапа.

 

"Ове године програм се неће значајно разликовати у односу на прошлогодишњи. Измене се односе на унапређење одређених фаза програма, на основу повратних информација које смо добили током претходне године од ментора и сарадника на пројекту. Фазе пројекта остају исте: пријављивање идеја, селекција пријава на основу критеријума конкурса, питцх за учешће у програму, инкубација одабраних идеја (развијање и тестирање идеје) и у финалу представљање идеја пред потенцијалним инвеститорима. И ту није крај већ почетак за победнички стартап", рекла је Надица Милановић, менаџер пројекта Делта бизнис инкубатор.

 

Након првог представљања програма Делта бизнис инкубатора у Новом Саду, у среду 3. априла, овај програм биће представљен у још 4 града у Србији. Први наредни сусрет са заинтересованим тимовима је већ 11. априла у Београду, 18. априла у Нишу, 8. маја у Инђији, а 9. маја у Чачку.

 

Више информација о конкурсу и пријаву можете наћи на сајту www.deltabiznisinkubator.rs и на званичној страници програма на Фејсбуку.

 

Извор: B92.net


Последњи пут измењено понедељак, 01 април 2019 23:48

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија